+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: D-Link 933L: Audio problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    1

    D-Link 933L: Audio problem

    Ciao,
    I inform you that when you enable the audio on the D-Link 933L, it is slow with low tone and with incremental delay like if the rate of the audio of the IPCamera is (for example) 44.1Khz but is processed by the program at 22Khz

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    110
    Hi
    Please let us know the name of the app.
    Can you please create a test account for us to test your camera with our app? Please contact our support team at email support@ipcamsoft.com . we will be able to provide step by step instruction via email. Thanks,
    Last edited by Moderator; 08-17-2017 at 08:00 AM.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Colombia
    Posts
    7

    D Link 933L Audio problem

    Im having the same problem. Which settings did you use? Ive tried every combination of the audio device settings and I still cant get sound.

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    110
    Quote Originally Posted by PatrickGolo View Post
    Im having the same problem. Which settings did you use? Ive tried every combination of the audio device settings and I still cant get sound.
    Hi, Can you please create a test account for us to test your camera with our app? Please contact our support team via email support@ipcamsoft.com. we will provide step by step instruction via email. Thanks,

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts